Fórum

Fórum

Oldallal kapcsolatos ötletek, vélemények

Építő és romboló jellegű kritikák

[#1] bigboss
Válasz erre 2012. 08. 28. 12:01:58
 
bigboss
guru
Szerintetek milyenek lettünk? Van még mit javítani? Ha van osszátok meg velük ötleteiteket!
 
[#2] nudisco
Válasz erre 2012. 08. 29. 16:09:50
 
nudisco
haladó
Hello szerintem tök jó lenne ha a forgó főmenü nem a nyilakkal mozogna hanem az egérrel ha mondjuk rámész de ez csak az én szerény véleményem.
 
[#1] luc
2012. 08. 30. 10:48:10
 
luc
láma
Elsőre valóban jó ötletnek tűnik. Viszont az jut eszembe, hogy honnan tudja az alkalmazás, hogy azért viszem-e oda az egérkurzort, mert oda akarok kattintani, vagy azért, mert forgatni akarom a menüt. Jó kis sport lenne eltalálni a rohangáló menüpontokat :-)
 
[#3] nagyl
Válasz erre 2012. 08. 30. 10:47:46
 
nagyl
haladó
Én hiányolom a smilekat. :(
 
[#1] luc
2012. 08. 30. 11:52:26
 
luc
láma
De hiszen itt vannak:

:-D :) :] :( ;-(

Netalán arra gondolsz, hogy legyenek itt is kicserélve a rendes smiley-k apró pici képekre, amit még az amőbák is megértenek?
 
[#4] nagyl
Válasz erre 2012. 09. 04. 13:55:27
 
nagyl
haladó
Ezek csak karakterek. :D
 
[#5] Diana
Válasz erre 2012. 12. 01. 16:15:04
 
Diana
láma
Én a gagyi weboldalakat hiányolom. Mikor láthatjuk őket?
 
[#6] brypiere
Válasz erre 2013. 03. 26. 0:57:55
 
brypiere
felhasználó
ez az, arról volt szó, hogy ezer, meg ezer gagyi weboldalat láthatunk. Hol vannak?

Mivel nincsenek itt, ez is gagyi weboldal. Hol lehet, ezt az oldalt jelenteni a gagyik közé????
 

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 
Kapcsolat

Kapcsolat

tel.: +36-30-950-5670
e-mail: info@gagyiweb.hu

Adatvédelmi elvek

Hírlevél

Az e-mail címed megadása után az ok gombra kattintva iratkozhatsz fel hírlevelünkre!

Legutóbbi cikkek

Üdvözlünk!
2012. 09. 03. 13:23:13
Jó, hogy idetaláltál. Reméljük, rendszeresen...
Mit tegyek ha beküldték az oldalam gagyinak?
2012. 08. 29. 10:59:51
Nem kell tenned semmit, szakértőink felveszi...
 
 

Gagyiweb.hu Adatvédelem

A Gagyiweb.hu csapata (későbbiekben: Szolgáltató) a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt szem előtt tartva ismerteti adatvédelmi irányelveit:

A Gagyiweb.hu látogatói és felhasználói valós kilétük felfedése nélkül vehetik igénybe az oldalt, személyes jellegű adatokat nem kell megadniuk. Az adatszolgáltatás a felhasználó részéről önkéntes, a megadott adatokat harmadik fél részére nem adjuk át.

Szolgáltató kötelezi magát arra, hogy felhasználói bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű tájékoztatást ad, amelyben ismerteti az adatfelvétel módját, célját és elveit. A Szolgáltató kifejezetten felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé.

Kötelező adatszolgáltatás esetében Szolgáltató köteles az adatkezelést elrendelő jogszabályi rendelkezés pontos megjelölésére. Az adatkezeléssel érintett személyt tájékoztatás illeti meg az adatkezelés céljáról és arról, hogy az adatokat kik fogják kezelni, illetve feldolgozni. Az adatkezelésről való tájékoztatás megtörténik azzal is, hogy jogszabály rendelkezik a már létező adatkezelésből továbbítással vagy összekapcsolással az adat felvételéről. Amennyiben a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni az adatokat, erről a felhasználót tájékoztatni köteles, és ehhez a felhasználást megelőzően köteles megszerezni az érintett határozott hozzájárulását. E körben az érintett jogosult a tervezett felhasználást megtiltani.

Szolgáltató az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során a törvényben rögzített korlátozásokat minden esetben betartja, tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján tájékoztatja. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít az olyan felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetve megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.