Regisztráció

Regisztráció

*    
*
Pl.: info@gagyiweb.hu
   
*
Min 6 karakter
 
*
*
 
Avatar: *
avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar
 
 
*
Captcha
 
 
 

Gagyiweb.hu fórumszabályzat és moderálási alapelvek

A Felhasználó minden, a felhasználóneve (nick-je) alatt megjelenő aktivitásért kizárólagos felelősséget visel, különösen ideértve a fórumban közreadott adatokat, képeket, szövegeket, a Gagyiweb.hu üzemeltetője azokkal kapcsolatban nem vonható felelősségre. A Felhasználó által a fórumon közölt információk megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban az üzemeltető semmifajta kontrollt nem végez, így a fórumon elhelyezett információkból adódó esetleges káreseményekkel kapcsolatban a Gagyiweb.hu üzemeltetője nem vonható felelősségre.

A Felhasználó hozzászólása közzétételével lemond minden, szerzői joggal kapcsolatos vagyoni, rendelkezési jogáról, anyagi vagy egyéb jellegű követelést a későbbiekben ezek tárolására, törlésére, vagy ezek elmaradására, a hozzászólások megsemmisülésére alapozva nem támaszthat. A Gagyiweb.hu üzemeltetője a saját belátása és érdekei szerint szabadon rendelkezik a bármelyik fórumban közzétett hozzászólásokkal, vagy azok adott részével.

A fórumok megtekintése, olvasása nem regisztrációhoz kötött, hozzászólni viszont csak regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. A regisztráció feltétele a regisztrációs oldal kötelező adatainak megadása.

A hozzászólások minden esetben a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a Gagyiweb.hu üzemeltetője nem minden esetben ért egyet.

A hatályos magyarországi törvényeket, jogszabályokat sértő, vagy azok megsértésére buzdító információk elhelyezése a fórumon tiltott.

A fórum alapvető célja érdemi beszélgetések folytatása, tapasztalatok megosztása, mások informálása szakmai ismeretekről, újdonságokról, kritikai állásfoglalások ütköztetése. Ezen céloktól idegen, és az eredeti célokat hátráltatja, így moderálásra/törlésre kerül az a hozzászólás és/vagy Felhasználó, amelyben megvalósul/aki megvalósítja a következőket:

 • túl hosszú szövegek közzététele
 • egy hozzászólás többszöri elküldése egy felhasználónév alól (flood)
 • indulatos megjegyzések közzététele (flame)
 • adott témához nem kapcsolódó üzenet, megjegyzés (offtopic)
 • más felhasználók, adott csoportok sértegetése, személyiségi jogok megsértése, személyeskedés
 • trágárság, normasértő, közízlést sértő kommunikáció
 • rágalmazás, becsületsértés, jó hírnév rontása, valótlan állítások közzététele
 • harmadik fél szerzői jogainak megsértése
 • Gagyiweb üzemeltetőjének érdekeivel ellentétes hirdetés elhelyezése
 • olyan nick választása vagy hozzászólás közzététele, mely bármely módon faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot sért
 • egyéb, fentebb meg nem nevezett, de törvényellenes, morálisan, vagy ízlésbeliségből adódóan kifogásolható hozzászólás, tartalom közzététele

A Gagyiweb.hu üzemeltetője moderálási, törlési döntéseit nem köteles indokolni.

Ha adott Felhasználó fenti szabályokat sértő hozzászólást talál, vagy valamely más Felhasználó hozzászólásának tartalmát hasonló vagy egyéb okból sérelmezi, kifogásolja, lehetősége van a Gagyiweb.hu üzemeltetőjét erről informálni az info@gagyiweb.hu e-mail címen.

A fórumszabályzat és a felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

A Gagyiweb.hu-hoz kapcsolódó szerzői jogok, védjegyek, logók stb. jogosultja/tulajdonosa a Gagyiweb.hu üzemeltetője, ezek használatára, részeinek vagy egészének felhasználására, módosítására Felhasználó nem jogosult.


 
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 
Kapcsolat

Kapcsolat

tel.: +36-30-950-5670
e-mail: info@gagyiweb.hu

Adatvédelmi elvek

Hírlevél

Az e-mail címed megadása után az ok gombra kattintva iratkozhatsz fel hírlevelünkre!

Legutóbbi cikkek

Üdvözlünk!
2012. 09. 03. 13:23:13
Jó, hogy idetaláltál. Reméljük, rendszeresen...
Mit tegyek ha beküldték az oldalam gagyinak?
2012. 08. 29. 10:59:51
Nem kell tenned semmit, szakértőink felveszi...
 
 

Gagyiweb.hu Adatvédelem

A Gagyiweb.hu csapata (későbbiekben: Szolgáltató) a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt szem előtt tartva ismerteti adatvédelmi irányelveit:

A Gagyiweb.hu látogatói és felhasználói valós kilétük felfedése nélkül vehetik igénybe az oldalt, személyes jellegű adatokat nem kell megadniuk. Az adatszolgáltatás a felhasználó részéről önkéntes, a megadott adatokat harmadik fél részére nem adjuk át.

Szolgáltató kötelezi magát arra, hogy felhasználói bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű tájékoztatást ad, amelyben ismerteti az adatfelvétel módját, célját és elveit. A Szolgáltató kifejezetten felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé.

Kötelező adatszolgáltatás esetében Szolgáltató köteles az adatkezelést elrendelő jogszabályi rendelkezés pontos megjelölésére. Az adatkezeléssel érintett személyt tájékoztatás illeti meg az adatkezelés céljáról és arról, hogy az adatokat kik fogják kezelni, illetve feldolgozni. Az adatkezelésről való tájékoztatás megtörténik azzal is, hogy jogszabály rendelkezik a már létező adatkezelésből továbbítással vagy összekapcsolással az adat felvételéről. Amennyiben a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni az adatokat, erről a felhasználót tájékoztatni köteles, és ehhez a felhasználást megelőzően köteles megszerezni az érintett határozott hozzájárulását. E körben az érintett jogosult a tervezett felhasználást megtiltani.

Szolgáltató az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során a törvényben rögzített korlátozásokat minden esetben betartja, tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján tájékoztatja. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít az olyan felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetve megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.