GY.I.K.

Rólunk

 
Az oldal célja  

Az oldal célja

A weboldalak témája olyan, mint a labdarúgás. Mindenkinek van véleménye róla: szórakoztató, mindennapjaink részévé vált, sokat lehet róla vitatkozni. Ízlés, felhasználói szemlélet, technológia ismeretek és webszakértelem keveredik bennünk.
A célunk a weboldallal kapcsolatos információk és vélemények összegyűjtése, közösség szervezése. Azokat várjuk közénk, akiket érdekel a téma. Akár üzleti, akár felhasználói, akár hobbi vagy fejlesztői oldalról.
A „web” életünk jelentős része, megérdemel egy közösséget, egy pozitív, építő közösséget.

 
 Miért gagyizunk?  

Miért gagyizunk?

Szeretnénk felkelteni a figyelmet, ezért a „lehúzós” névválasztás. Ma már inkább akarás és nem pénz kérdése, hogy a látogatók többsége elégedett legyen egy webhellyel, kötelezővé vált adni erre. Mutasd weboldalad és megmondom ki vagy. Reméljük, sokaknak nyújt majd élményt és segítséget őszinteségünk és nyíltságunk.

 
Üzlet  

Üzlet

Igen. Nekünk ez nem csak hivatás, üzlet is. Vállalkozásunk egy üzletága abból él, hogy más vállalkozásoknak szállít ilyen megoldásokat (is). Ezért is hasznos számunkra minden visszajelzés: megéri törődnünk veletek, odafigyelni rátok, megválaszolni kérdéseiteket.
Csatlakozz te is!

 
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 
Kapcsolat

Kapcsolat

tel.: +36-30-950-5670
e-mail: info@gagyiweb.hu

Adatvédelmi elvek

Hírlevél

Az e-mail címed megadása után az ok gombra kattintva iratkozhatsz fel hírlevelünkre!

Legutóbbi cikkek

Üdvözlünk!
2012. 09. 03. 13:23:13
Jó, hogy idetaláltál. Reméljük, rendszeresen...
Mit tegyek ha beküldték az oldalam gagyinak?
2012. 08. 29. 10:59:51
Nem kell tenned semmit, szakértőink felveszi...
 
 

Gagyiweb.hu Adatvédelem

A Gagyiweb.hu csapata (későbbiekben: Szolgáltató) a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt szem előtt tartva ismerteti adatvédelmi irányelveit:

A Gagyiweb.hu látogatói és felhasználói valós kilétük felfedése nélkül vehetik igénybe az oldalt, személyes jellegű adatokat nem kell megadniuk. Az adatszolgáltatás a felhasználó részéről önkéntes, a megadott adatokat harmadik fél részére nem adjuk át.

Szolgáltató kötelezi magát arra, hogy felhasználói bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű tájékoztatást ad, amelyben ismerteti az adatfelvétel módját, célját és elveit. A Szolgáltató kifejezetten felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé.

Kötelező adatszolgáltatás esetében Szolgáltató köteles az adatkezelést elrendelő jogszabályi rendelkezés pontos megjelölésére. Az adatkezeléssel érintett személyt tájékoztatás illeti meg az adatkezelés céljáról és arról, hogy az adatokat kik fogják kezelni, illetve feldolgozni. Az adatkezelésről való tájékoztatás megtörténik azzal is, hogy jogszabály rendelkezik a már létező adatkezelésből továbbítással vagy összekapcsolással az adat felvételéről. Amennyiben a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni az adatokat, erről a felhasználót tájékoztatni köteles, és ehhez a felhasználást megelőzően köteles megszerezni az érintett határozott hozzájárulását. E körben az érintett jogosult a tervezett felhasználást megtiltani.

Szolgáltató az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során a törvényben rögzített korlátozásokat minden esetben betartja, tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján tájékoztatja. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít az olyan felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetve megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.